onsdag 12 november 2014

Mia, Jag och Jonna

En hel fredag spenderade vi hemma hos Mia där vi kom på det optimala fredagsnöjet.

Vad vi gjorde?

Go-gos kastning. 


Go-gos är alltså dessa spektakulära filurer. Mia har ett perfekt vardagsrumsbord med ett litet hål i mitten. Så samlade i soffan runt detta borde försökte vi alltså pricka Go-gos i hålet. Vilket tog sin tid då dem flög överallt utom i hålet. Men efter x-antal timmar hade vi segrat över Go-gos och fått dem alla ner i hålet. HA!

Samma afton kom vi även att tänka på grodor vars arslen man trycker på för att få dem att hoppa in i valfritt mål som vi alla lekt med i våra yngre dagar och efter lite sökande lyckades vi finna dessa grodor på internet och gjorde en beställning. 

Och här har vi dem små liven: 


Rekommenderas starkt! 

På fredag ska vi sammanstråla igen och bas planen är att kolla på skräckfilm för att sedan åka ut till Tidö och gå runt detta "hemsökta" slott som jag, trots många tidigare vandringar, alltid blir fylld av djupaste fruktan vid blotta tanken då jag blir lika förbannat livrädd vaaaaaaaarje gång..

Mia och jag var där själva för ett par veckor sedan men väl framme vågade vi oss ej ut ur i bilen. Men det behöver ju ingen veta.  Hur det går på fredag återstår att se....

Inga kommentarer: