fredag 9 januari 2009

Kriget med örjan smörjan och simon ramlösa

Händelse från sommaren 07

Claudia och jag hade nyligen lärt känna två manliga individer vid namn Simon och Örjan. Simon bor här i slagsta och en natt, då Örjan övernattade hos Simon beslutade vi oss för att utföra ett litet djävulskap.

Klockan var ungefär fyra på morgonen när vi spatserade mot Simons hus utrustade med ägg, sirap, gummisnoddar, tejp och häftstift. vi satte häftstift på insidan av dörrhandtaget, hällde sirap på terassen, satte en gummisnodd mellan dörrhandtaget och husnummret (dörrren smäller då igen när den öppnas) och slutligen slängde vi x-antal ägg på fönstret. därefter tog vi till flykten. mycket nöjda över upptåget.

Dagen efter blev vi kontaktade av Simon och Örjan som var mycket upprörda över förödelsen vi ställt till med, det nalkades hämnd. Claudia och jag var inte oroliga vi beslutade oss för att hålla oss i säkerhet inomhus. Simon och Örjan kontaktade oss dock igen och påstod att vi haft sönder ett fönster vid äggkastningen, dem var så övertygande att vi fruktade att det var sant.

Vi insåg att vi skulle bli tvungna att gå dit och se hur det stod till. problemet var bara att Örjan och Simon cirkulerade i området med en stor ägg kartong och hämnd i sinnet. hur skulle vi lyckas ta oss obemärkta till Simon utan att bli äggade? jag kom på den lysande idén att vi helt enkelt skulle klä ut oss till män. så fick det bli.

Pappas gamla kläder, peruker och skägg. vi var oigenkännliga. på väg mot Simon mötte vi givetvis våra motståndare och deras äggkartong i en korsning. men dem passerade utan att se vilka som dolde sig bakom förklädnaden. tur.

Dessvärre brast både jag och Claudia ut i as garv som givetvis avslöjade vår sanna identitet. vi blev jagade, fångade och äggade. men skam den som ger sig. vi spurtade tillbaka till mitt hus där vi fick tag på en ägg kartong. sedan utbröt, det troligtvis största ägg kriget i slagstas historia. slutligen duschade vi varandra med trädgårdsslangen och slöt fred. äggade och sjöblöta åkte vi sedan till slagsta glass och firade den tillfälliga freden.

Det var tider det.


Lateeer.

/s

Inga kommentarer: