lördag 10 januari 2009

Det går i släkten

Nyss skulle jag skoja lite med min bror, som jag antog låg och sov. (och nej, det har ingenting att göra med stinkbomber, kräkmedel eller fjärtmedel.) men icke. han satt vid sin dator pigg som en lärka. attans otur. han har börjat vända på dygnet precis som jag.


Lite lika är vi endå trots allt.


Lateer.

/s

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hur gammal är du egentligen? Du skriver om att du äggat andras hus och du beställer hem kräkmedel och liknande för att använda på dina "fiender". Du beter dig som en omogen unge på 10, väx upp!!!!!

Sofia Palmqvist sa...

Lite lika? Ni är som bär!

Sofia Andersson Swärd sa...

Hej anonym!

Jag måste säga att ja tvivlar starkt på att en 10åring skulle lyckas genomföra mina upptåg med samma lyckade resultat.

Det är fullt möjligt att folk tycker att jag är omogen, det har jag full förståelse för. dessvärre bryr jag mig inte det minsta om det. jag lever och har kul.

Frågan är ju dock vad du gör här? något är det ju som tilltalar dig eftersom du både besöker min blogg OCH dessutom kommenterar.

Men i fortsättningen får du lära dig att ta mina inlägg med en nypa salt.

Humorbefriade anonyma läsare borde portas från min blogg. vi får hoppas att du inte är ett hopplöst fall.

På återseende!

/s

Anonym sa...

vad jag gör här, jag kikade in för att din löjliga blogg diskuteras på ett forum och folk har lagt ut din bloggadress och sitter och skrattar åt vad löjlig du är och sjuk i huvudet. Så därför kikade jag in för att se om de överdrev, men det gjorde de inte.

Och vad då att inte en tioåring skulle klara det du gör, vilken dåre som helst kan väl ägga ett hus eller beställa kräkmedel men det är bara barnsliga fjantar som du som gör det i din ålder.

Och du har kul säger du, ja vi andra kan väl ha kul på din bekostnad också. Vi kan också ägga eller blanda kräkmedel i saker, tänk på det.

Sofia Andersson Swärd sa...

Du missar poängen anonym, varför fortsätter du klicka dig in här? uppenberligen är inte det något för dig. så jag hänvisar till någon annan blogg som är mer i din smak.

Jasså där ser man! att min blogg diskuteras är ju bara positivt för min del även om folk tycker att jag är sjuk i huvudet. man måste ju få läsare på nåt sätt.

Det finns tack och lov personer med humor som kan ta min inlägg på rätt sätt. om du snokar lite bland kommentarerna så kan du se att jag fått rätt bra respons från andra bloggare, jag klarar mig till och med undan hån från Theadmin, det du Anonym!

Att 10åringar klarar sånt tvivlar jag inte på. men om du bara visste vilka listiga planer jag och mina kumpaner avklarat genom åren.

"Vi"? är ni vilka jag tror att ni är? blev kanske upprörda över ett litet mini micro påhopp på en viss ung flicka?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ja det kan "ni" säkert. och ja, vad folk har säkert kul på min bekostnad. jag skämmer ut mig stup i kvarten. men det kan jag leva med. kräkmedel kan jag ta. jag har redan kaskad spytt offentligt att antal gånger, så jag är van kan man säga.

Och Anonym, det är är pinsamt att vara Anonym!anonym är man när man ringer till bris, inte när man kommenterar en blogg. jag kan ta din kritik, eller "er" kritik kanske jag bör skriva.

Fast ni kanske är rädda att jag ska tilldela er någon av min geniala hämnder? var inte oroliga! på sin höjd kanske jag råkar spilla lite fjärtmedel i era drinkar, men man måste ju kunna bjuda på sig själv!

Jag väntar med spänning på nästa påhopp..

Eller?

Anonym sa...

Hur omoget är det inte att skicka "dumma" kommentarer om folk? Ni är fan vidriga!

Anonym sa...

Känns som om anonym blev rätt jäkla ägd där! =)

Sofia Andersson Swärd sa...

Haha, ja det får vi hoppas =)