måndag 20 oktober 2008

Höstfest i skåne

I Lördags gick alltså Höstfesten av stapeln.

Dagen ägnades åt fix och vila inför kvällen. Stephanie agerade taxi i princip hela dagen, pga det missade hon förfesten hemma hos Annika som vi andra infann oss på vid 5 tiden. efter några tequila shottar och lite fifflande. åkte vi tillbaka till bollerup för att stiga ombord på bussarna som skulle ta oss till sjöbo halv 7.

Några vakter från skolan patrullerade kring bussarna för att inga alkoholhaltiga drycker och onyktra elever skulle kunna ta sig ombord.

Flera olika listiga metoder användes för att smussla ombord alkohol. Annika hade på sig ett bälte under jackon som hon fäst en massa små flaskor innehållande förbjuden dryck. jag själv lade en cider bak i ryggen och en klämde jag fast i armhålan. smart. all smuggling lyckades.

På bussen var det livat värre, förkrökande och allsång hela vägen till sjöbo.

Framme i sjöbo gick vi in i lokalen där flera långbord var framställda. det var galet mycket folk. vi satte oss till bords efter lite stol-bords-danser, allsång och härj. kvällens dj hälsade oss välkomna. sedan var det buffe för hela slanten. under följande timme ägnade sig alla åt maten. därefter plockades borden bort, musiken drog igång och dansgolvet fylldes.

Det var en super rolig kväll. helt olik alla fester här hemma. det är garanterat en fest ensam i sitt slag.

Klockan 1 gick första bussen tillbaka till skolan. på den baxades dem som däckat ombord på. de som fortfarande var kapabla till det, festade vidare. stämningen var fortfarande på topp. stephanie och jag härjade på dansgolvet tills sista bussen gick, 02:00.

Bussresan hem var något lugnare än ditresan. de få som inte däckade fick kämpa för att hålla ögonen öppna.

Tillbaka på skolan smög vi alla väldigt odiskret till respektive moduler. vakten var antingen både döv och blind, eller helt enkelt inte där. det viktigaste var iallafall att vi klarade oss till modulen oupptäckta.

Inne på rummet föll vi alla i sömn omgående.

En mycket lyckad kväll, tack till alla som förgyllde den!

Later.

/s

Inga kommentarer: