onsdag 26 augusti 2015

var hälsad

Här var det uppdaterat värre. Noooot. Inväntar nytt blogg-ryck jobbet och träning har legat högre i prioritering. He he he.


På återseende! 

Nån gång...

fredag 7 augusti 2015

Super fredag på jobbet

Målet är att sätta nytt pr. Hur det går återstår att se laddat upp med power king så energin är på min sida som omväxling. Vad som sker ikväll återstår att se lutar åt lite parkhäng i det ljuvliga vädret och i stan råder festivalstämning som omväxling nr 2.

Förra helgen vallfärdade jag till Linn direkt efter jobbet för lite plansmide och vindrickande. Jag lyckades först spilla vin och i min brådska att ta upp jakten på en disktrasa ramlade jag brutalt över en matta i hallen. Linn som bevittnade denna graciösa framfart fick sig ett gott garv. Jag klanten nr 1.

Blev sedan en krogrunda som slutade med moff på donken följt av efterfest. Första partykvällen denna sommar en lyckad afton.

torsdag 6 augusti 2015

Tandblekning

Jag har under de senaste åren blekt tänderna hemma och då alltid använt easewhite som fungerat ypperligt bra, Det är då alltså som typ alla hemma-blekningar skenor som man formar efter sina egna tänder. Sedan kluttar man i en gel i dessa skenor som ska sitta i ca 1 timme.

EaseWhite tandblekning

Jag kom dock på att för att få ett mycket mer intensivt vitt resultat sover man med dem en hel natt.

Blev dock lite fail de gånger man vaknade och hade spottat ut dem i sömnen. Men de gånger man lyckades kunde man se ett tydlig resultat av denna tandblekningsmetod.

Förra året blekte jag tänderna på en klinik i Stockholm när man sitter med skenor i ett stark blått sken. Kostade betydligt mer, var skit jobbigt och det blev visserligen bra resultat men inte så stor skillnad som förväntat. Försvann sedan alltför fort. Utvärdering av denna metod: ovärt. 
.

Perfekt bild för sammanhanget, not. Men här hade jag precis gjort det. 

Hursomhaver beställde jag en ny omgång från easewhite och upptäckte en skillnad i gel-tuben. Gelen är numera glittrig och ger inte ens i närheten samma resultat som förr. Detta faktum innebär att jag måste hitta en ersättare.... 

Tandblekningsjakten kan börja

Var hälsad Augusti

Årets sista officiella sommarmånad. Den här sommaren har nog varit den lugnaste sen mina snoris-dagar. 

Har spenderat dagarna på kontoret och umgåtts mest med min familj på övrig fritid.  Dragit mig ur alla destruktiva umgängen och haft en lååååååång partypaus, Jag har festat så sjukt mycket de senaste åren. Har levt för partyrelaterade galenskaper. Och haft sjukt kul. För Kul. Tills det inte var kul längre. Sett saker ingen vill se. Sett personer jag bryr mig om i tillstånd man inte önskar sin värsta fiende. Befunnit mig själv mentalt i alla möjliga skeva verklighetsdimensioner som inte ens exorcistens demoner hade velat vara en del av.

Som vanligt drog jag det hela för långt. Har alltid vetat vart jag ska dra min gräns men tillåtit mig själv att jag stuckit över en tå lite då och då. Sen studenten har det dock varit rejäla övertramp. Men jag har alltid vetat att jag skulle tröttna. För det gör jag alltid förr eller senare.

Har alltid haft panik över vad jag vill med livet för absolut INGET blev som jag tänkt efter studenten allt blev så fel det kunde bli. Men nu orkar jag inte bry mig trots att jag inte är där jag vill vara är jag nöjd med livet som det är nu. Fokuserar på det som är viktigt och kul för dagen. För framtiden är omöjlig att planera iallafall.

Känner mig numera som typ en förklädd demon som låtsas vara en civiliserad, harmonisk varelse utan förflutet. Det är ju dock omöjligt i den här stan.

Men veeeeeeeeeeem bryr sig? 

.