tisdag 27 september 2011

Inga konstigheter


Har nu avklarat en utbildning. Tvivlar dock starkt på att jag kommer få större användning för det i yrkeslivet.. Men det har varit två mycket intressanta och lärorika dagar. Åt indisk mat för första gången igår, verkligen inte helt fel! Frågan är ju varför man inte provat på det tidigare..

Har varit tillfälligt inneboende hos Elsebritt. Mycket roligt! Igår kväll när vi var på väg ut från Jennifers port fick vi båda panik när en granne plötsligt kom ut från sin lägenhet precis när vi passerade. Vi uppgav höga skrik av fasa och sprang för livet ut genom porten. (?) Helt normalt. Finns ju liksom inget mer skrämmande än grannar på väg ut...

Normalt 2 denna afton var ni vi kom tillbaka igen och var på väg mot porten och fick syn på mannen med en förmåga att prata hål i huvudet på alla han möter. Vi gjorde det enda rätta och tvärvände så fort vi fick syn på honom. Dessvärre fick han nog syn på oss också. Men det är detaljer. Eftersom han stod och lurpassade utanför Jennifers port var vi tvungna att ta en annan väg in. Källaren. In genom källardörren och mot trapphuset. Tyvärr fungerade det ej eftersom man inte kommer igenom dörren upp till trapphuset. Istället tog vi oss in i trapphuset i huset bredvid. Därifrån fick vi hålla span tills kusten var klar.



1 kommentar:

JenniferLeveland sa...

Haha, jävla F**** asså..
2 mycket underhållande dagar!