torsdag 5 februari 2009

Spök jakt

Igår natt var vi på slottsturné. vi besökte hemsökta slott i Västerås och Nyköping. först ut var Ängsö slott i västerås. där såg vi ingenting speciellt. vi vågade oss till och med ut ur bilen för en närmare titt. därefter åkte vi långt, långt ut i skogen till ett öde slott. Tidö slott. vi vågade oss inte ut ur bilen denna gång, vi satt där inne skräckslagna och väntade på att något skulle hända. helt plötsligt upptäckte vi ett ljus i ett fönster som inte fanns där när vi kom dit. jag ville åka närmare för att se vad det var, men de andra två drabbades av panik. vi rivstartade och åkte därifrån kvickt som tanken.

En man kort åkte vi sedan till Nyköping för att besöka det mest hemsökta slottet av dem alla, Rockelstad slott. än en gång satt vi skräckslagna i bilen och väntade på att få syn på någonting. det vi såg var en skepnad som rörde sig över slottsgården. panikslagna rivstartade vi igen och åkte därifrån.

Nu så här i efterhand har jag kommit på x-antal logiska förklaringar, men vad var det egentligen vi såg? jakten fortsätter.


Rockelstad slott
Later.
/s

Inga kommentarer: