fredag 31 oktober 2008

Höstlovet..

..Lider mot sitt slut. under lovet har jag vilat från festande och allt socialiserande i allmänhet. och vet ni vad? det har varit underbart! förövrigt laddar jag nu inför.. ja vadå? det får ni veta i sinom tid. gaaalet!

Jag har umgåtts med min favorit kompanjon Sofia tillsammans har vi bla. isolerat oss i kjula och gjort allt möjligt som bara vi gör. kvällen i ära har vi haft filmkväll at my place. Sofia anlände på eftermiddagen och väckte mig ur min sömn, det var inte vartsomhelst jag sov utan jag somnade i badkaret när jag tog ett behövligt bad. att man skulle kunna drunkna för att man somnar i badet är troligtvis en myt, eftersom jag aldrig drunknat.

Efter en liten middag och en tripp till ica slagsta. åkte vi till rixvideo för att hyra film. med tanke på att vi såg ut som jorbruksförbrytare med kråkbo i håret, osminkade och klädda i gummistövlar, mjukisbyxor och luddiga fleece tröjor, insåg vi att det hade varit till vår fördel om stjärnvideo, som inte ligger lika centralt och är utan solarium, hade funnits kvar. men nu gör det ju inte det. när vi vrakade bland filmhyllorna kom det plötsligt en manlig solariebrun filur vi väl kände igen. i panik snubblade vi mycket odiskret in i varandra när vi tvärvände mot en filmhylla för att undvika att bli upptäckta, eller ännu värre, igenkända. vi fann det hela mycket roande och garvade högt åt vår egen lustighet.



Vi hyrde sex and the city the movie och the eye, två mycket sevärda filmer. ännu en mysig kväll i gott sällskap.

Förresten kom ju den första snön idag, det är halloween nu inte jul! vädret fördärvar stämmningen.

Lateeer.

/s

Inga kommentarer: