fredag 25 juli 2008

tillbaka

nu är vi hemma igen efter en lyckad ute kväll. vi började med förkrök i lägenheten sen ut på ett ställe som hette chaplin. rebecca och jag flörtade in oss lite hos vakterna, amen gratis drinkar och fribiljetter tills imorgon då. det blev en hel del dans och vi träffade en hel del trevligt folk. framåt tre tiden begav jag och rebecca oss iväg på jakt efter något matställe. på vägen till odenplan slog vi först följe med ett glatt gäng från halland sedan med två norrmän. tillslut hamnade vi på mc donalds där vi åt tillsammans med några trevliga killar varav en av dem var ägare till en känd krog, de ville att vi skulle komma över dit imorgon och festa, gratis drinkar hela kvällen är ju inte helt fel. men killarna vi bor oss ska troligtvis ha egen förfest imorgon, det kan ju bli trevligt det med.

vi har lite alternativ inför morgondagen alltså. får se vad vi hittar på!

nu håller killarna på och härjar inne i vardagsrummet, de dansar hej vilt, på sig har de morgonrockar i siden och kör en dans de kallar "hefner" grann kärringen var nyss och klagade på basen så nu är det lite lugnare. det var sjukt roligt.

det blev en del bilder under kvällen, publicerar dem när jag är hemma igen.

nu vankas det drinkar i vardagsrummet så jag ska väl kila ut och göra de andra sällskap. imorgon blir shopping och sedan utgång.

Lateeer.

/s

Inga kommentarer: